Jag är helt klart ingen morgonmänniska..

Jag drar oftast mina fulaste, hemskaste svordomsramsor om mornan'a när klockan ringer. Snoozar, gång på gång och väntar innerligt på ett mirakel. Kanske man får ett samtal från jobbet där dom säger att man inte behöver komma förrän klockan 12? (Drömscenario, I guess..)

Oftast och alltid så slutar det dock med att man stressar upp och inser att man har en halvtimme på sig att smälla ihop matbackar, äta frukost, slänga på sig ett ansikte och köra i ilfart till kontoret. Inte konstigt att man avskyr att kliva upp på morgonen när man ändå måste stressa ihjäl sig halvt.

Idag har jag dock ändå ganska gott om tid. Kan bero på att jag valt att vara eu neutral, utan smink överhuvudtaget? Eller så beror det på att jag ätit något så kopiöst enkelt som GRÖT till frukost, och skippat matbackarna då jag åker hem på lunch istället. Phew..

Idag tänker jag försöka hinna med att åka till stan och hämta lite renoveringsprylar. Ska låna en golvslip, köpa bets, golvlack, eventuellt fönsterfärg och tapetböcker. Har även slutfört ett roligt med jobbigt projekt här hemma; Nämligen målat och shabbat till ett gammalt arkiv/apoteksskåp med massor av små fack och lådor. Blev SUPERSNYGGT!

Nä, nu inser jag att jag har blott en halvtimme kvar här i hemmets trygga vrå. Ska njuta lite granna, dricka lite citronvatten och få i mig en liten vitamintablett och sen är det bara att sätta sig i Hemtjänstbilen.

*vink*

Jag vet att ni väntat!

Så här kommer det ett inlägg med lite nyheter i hemmet:


En söt våg, fyndad för en femma.


Nya vardagsrumsgardiner.


En bild på vårat rätt så provisoriska sovrum. Har ett större rum som ska renoveras upp och där ska vi sova så småning om, är det tänkt. Detta får väl bli bebisrum..


Kuddar fyndade på loppis.


Är inte riktigt förtjust i denna hylla från IKEA, men den får hänga med ett tag till i alla fall.


Gården (som just nu är ganska så rörig) och jag har en bit kvar med penseln på höns/hundgården samt den hemska bodan ni ser till vänster.. huuga.


Dessa stolar bor just nu i hallen där dom har piffats upp med nya kuddar från D-stoore! ;)


En pärla som jag tänker måla upp när tiden och lusten infaller sig.. fortsättning följer.


Söta hjärtan på hallväggen.


En tia för denna, inte dåligt va?!


Ett fynd från vår stuga. Rotade igenom alla skåp och lådor och hittade en hel del guldklimpar..


Inhandlat av - Min sambo! Blev rätt så förvånad när han kom hem med dessa krukor.


-Och denna pärldekoration.


En äggkorg som min far köpt. Används flitigt vill jag lova! :)


Ägglåda av moster min.


Burkarna bor nu på bänken, i alla fall tills jag ledsnar och flyttar dom någon annanstans, hihi.


Korg - 5 kr.


Duk från Dollarstore, en tia gav jag för denna.


Fönstret så som det ser ut nu.


Dålig bild! :/


En till fönsterbild.


En så otroligt vacker kopp som jag hittade i stugan. Är gjort i väldigt tunnt porslin, säkert en höjdare till te och kaffe.


Och dessa två. Intryckta i ett skåp kikade dessa fram.. har letat och letat efter något liknande så snacka om glädje när jag fick ta med mig dom här hem! :)


Tänkte slänga upp en bild på mina stora blommor som ni ser uppe på skåpen. Dom bara växer och växter!


Vår förlovnings/midsommarmiddag som vi åt, jag och G på två ens. Entrecote, färskpotatis, rödvinssås, en supergod sallad med nötter och torkade frukter, vitlöksbröd och en knippe kärlek! :)


Romantiskt <3

Kan inte hösten komma snart?

Varenda gång jag loggar in här så känns det nästan som att jag måste be om ursäkt för att jag uppdaterar så sällan, men varför ska man egentligen be om ursäkt för att man faktiskt prioriterar livet istället för dumburken ibland? Något att tänka på, Sandra Johanna.

Nu jobbar jag mest, egentligen. Ett nytt ställe, nya människor och massor med nya intryck. Gissa om jag är slut på kvällarna?! Det finns massor jag vill göra, men orken räcker sällan till.

Nu får ni bli hur sura ni vill men jag längtar efter hösten! Gud, vad härligt. Frisk kylig luft, myggorna försvinner och kvällarna blir mörka och mysiga. Det är då jag tar nya tag. Andas in höstluften, tänder massor med ljus. Plockar fram lite murrigare tyger och gardiner, vädrar mest hela tiden. Sitter och kryssar i alla nya vinterkataloger.. Sommaren är helt underbar, inte för det.. men jag är en höstmänniska, utan tvekan. Det finns inget bättre än när man vädrat i sovrummet en hel dag, och på kvällen kryper man ner i iskalla sängkläder, fönstret står öppet och utanför regnar det.. *drömmer* Lite ljus och en vinflaska på det så lever jag länge på den upplevelsen.

Som vanligt så tänker jag inte skriva dessmer. I morgon ska jag in till stan och gå på marknaden, fast man försöker hålla lite hårt i slantarna så gissar jag att jag ändå lär köpa lite skrot..

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och myy-hyy-hyyysa! :)

Godnatt på Er!


RSS 2.0