Många planer - lite tid.

Jag tänkte nästan börja detta inlägg med ett långt "förlåååt för att jag inte uppdaterat på ett tag", men - varför be om ursäkt? Det är ju bättre för er läsare att jag uppdaterar lite mindre, men med hjärtat - än lite oftare och med tråkiga inlägg. Eller hur?

Jag har som sagt haft fullt upp på nyjobbet. Trivs som fisken i vattnet, även om jag ibland kan tycka att det är rätt så psykiskt påfrestande med det sociala småsurrandet. Jag vänjer mig säkert med tiden.

Annars så har dagarna varit otroligt korta. Har bara hunnit hem från jobbet, lagat mat och vips - så är klockan nio och man känner att ögonlocken är på gränsen till att slå igen. Jag förstår bara inte, nyss var mina dygn hur långa som helst och jag hade all tid i världen att göra allt jag kände för, men nu är dagarna så korta så att jag hinner knappt äta middag så är det dags att gå och sova.. phew.

Inredningsmässigt så har det varit ganska lugnt, men jag gissar att jag kommer igång väldigt snart igen då min kropp börjar vänja sig vid ett hektiskt liv.. ;P

Nu ska jag dricka ett glas choklad och sen gissar jag att jag kryper ner och bläddrar i lite inredningstidningar..

Sov gott på er !

/Sandra♥


En fullsmockad vecka.

Förlåt så hemskt mycket för att jag inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna! :(

Har helt enkelt haft alldeles fullt upp. Jobbet har tagit en stor del av min vardagliga ork, så när man väl kommer hem så har man inte gjort mer än hoppat ner i soffan under filten och småslumrat. Det är verkligen inte lätt att kicka igång kroppen så här efter ett års arbetslöshet.. Men, jag trivs bra - än så länge i alla fall, och det är huvudsaken!

Tyvärr har jag inte tänkt skriva något längre inlägg just nu, utan nu måste jag varva ner och försöka slappna av.

Hoppas att ni får en mysig kväll !

Kramar

/Sandra♥


Idag börjar jag jobba.

God morgon mina läsare!

Har klivit upp här vid tiotiden, matat mina små troll och fört ut dom i hundgården. Är så varmt och skönt ute, så dom har det verkligen mysigt där ute! :) Själv är jag en aning smånervös inför nyjobbet som infinner sig i en liten mataffär. Det kommer säkerligen gå jättebra, och jag lär trivas som fisken i vattnet! Men, som arbetslös i över ett år så.. känns det en aning pirrigt att bryta sina "fria" vanor som man skapat sig under den här långa tiden.

Jag hoppas att ni håller era tummar och tår för mig, för nu ska jag logga ut och börja göra mig i ordning!

Kramar! / Sandra♥

En underbar påsk.


Vilken underbar påsk vi har haft här i norr!


Massor av skoterturen, grillmys och kanske några glas vin för mycket... *ler*, men kul - ja det har vi verkligen haft. Har träffat lite nytt folk från Norge och Luleå. Har trillat av skotern, ätit supergod mat, sovit i en alldeles för liten tältsäng med gubben och bara varit.

Tyvärr så har vi glömt kameran hemma, så några påskbilder blev det inte det här året :/ Bättre lycka nästa år, hoppas jag! :)

Jag ska försöka att inte sitta upp alltför länge ikväll. Börjar ju nämligen jobba i morgon! Ett års arbetslöshet har verkligen tagit ut sin rätt på kropp och själ - så det känns verkligen skönt att få komma igång igen. Mitt ♥ har redan lagt sig och hundarna sover så sött dom också.

Jag bjuder på lite hundbilder och sen är det god natt för mig med.


Qira är en chihuahua/dvärgpincher-tjej som har sina små egenheter.. *ler*En nyvaken piga i vårt gamla hus som vi ibland saknar.Våran Maja Piraya, som vi kallar henne. Här var hon nog inte mer än.. 12 veckor? En blandis mellan gråhund och siberian huskey. Världens snällaste.En bedårande blick ♥Se så liten min lilla Qira var, blott 8 veckor gammal. Hon vägde inte mer än ett halvt kilo, om jag minns rätt.Åh, vad jag saknar dessa valptider..En bild på mig och min gammelhund Bonita, som bor hos mina föräldrar. Mor min kan inte riktigt skiljas från henne, så.. hon fick stanna kvar! ;)Ytterligare en supersöt bild.. Gudars, har hon verkligen varit SÅ liten?Så här spenderade hon sina första dagar hemma hos mig. Jobbade på restaurang på den tiden, så hon spenderade mycket tid i sin egen lilla väska där hon sov så sött med nappen i mun. Ja, ni hörde rätt - hon sov med en napp i munnen som hon smuttade på i sömnen.. thihi! :)Nå men titta, vilket litet troll! ♥Så här trött är man efter en timmes lek och bus ute på sjön..Julaftonskvällen.. Det märks va? ;)En bild på min älskade kusin och Maja.Vi avslutar med en bild på Lilleman. Min grandis som fick somna in den tredje advent då han hade allvarliga magproblem :( Saknar honom så det gör ont ibland. Han var verkligen en stjärna, och jag kommer nog aldrig att glömma honom.


/Sandra ♥

Ett litet tips så här i så-tider..
Ni känner säkert till dessa vanliga, lite störra glaskupor som man kan täcka över kakor, pajer, växter med m.m. ?

Det här är ytterligare en smart grej man kan göra med en liten smörkupa. Jag har sparat lite citronfröer från mina citroner, och tanken är alltså att jag ska försöka få liv i dessa.. Just därför har jag planterat fröerna i mina smörkupor, då man får fram det perfekta klimatet, fuktigheten och värmen som krävs för att fröer ska blomma ut. Det är inte bara praktiskt, det är ju även vackert !

Och ännu mera bilder..
Köksbordets dekoration just nu. Det enda "påskaktiga" vi har här hemma hos oss för stunden.. Nu när jag tänker efter, så tror jag faktiskt att jag har lite påskpynt i klädskrubben.. *hm*En natt full av inspirerande tankar

God morgon alla mina läsare!

Vad kul att läsarantalet stigit så pass mycket på bara någon dag! :) Alltid kul.

Igår kväll när jag la mig så hade jag på känn att denna natt - ja, den skulle bli en riktig tänkar-natt. Jag hade flera inredningstidningar nära tillhands, och ni som älskar inredning - ni anar väl hur det slutade? -Jo, där legade jag - tokbläddrade i alla tidningar och bara sökte efter inspiration till mitt eget hem. Ingenting dyrt, ingenting omständigt - bara dom där små detaljerna som gör ett hem. Kom fram till en hel del nya saker, ska jag tala om för er.
Förhoppningsvis så får ni se mina små ideér så småning om. Men nu, blir det lite bilder innan
frukosten serveras här hemma! :)
En helt UNDERBAR tidning. Sanna mina ord, här hittar du saker
som du bara trodde existerade i dina drömmar!
Ett par betongljusstakar jag fyndade för en liten peng på Kupan. Snälla, lägg för guds skull INTE märke till
vårt hemska kakel och den där otroligt fula marmorbänkskivan.. *huga*
Jag försöker intala mig att det passar in i det här råa och slitna, men snart så.. ska det där
bort, om vi så ska vara utan bänkskiva i flera veckor.
Har flyttat om lite granna i köket.. Korgen har fått flytta till köksbänken där den gjorde sig riktigt bra.
Om ni undrar vem som är på fotografiet, så kan jag berätta för er att det är min sambos morfar.
Fortfarande i livet och jättemysig! : )
Tidningstället har även det fått flytta till kökbänken.
Som sagt.. *harklar* Kaklet, kaklet.. Hur som haver, en ljusstake från Miljögården och Te-burken
köptes på Mias Lustgård i Umeå.
Sen har vi ju den här fula micron som jag försöker "pimpa" på alla möjliga vis.
Just nu ser det alltså ur så här
Vilken lycka när jag hittade dessa gardiner på Kupan, för 40 kr !! Nu hänger dom så vackert i köksfönstret.
En till bild ↑

RSS 2.0