It feels like sunday.

Sitter här, ensam i soffan - som känns gigantisk just nu. Min sambo jobbar natt och tiden står liksom still?

Har varit igång mest hela dagen. Dammsugit, städat, plockat, rensat på gården. M.m. Egentligen borde jag inte ha gjort ett skit idag med tanke på att det är min sista ledigdag innan jobbet kör igång igen. Men, som alltid så försöker man vara riktigt effektiv. Man tänker att det är bättre om jag gör bort det idag så att jag kan slappa efter jobbet i morgon, men tro mig - i morgon finns det tusen andra projekt som jag måste ta tag i ändå.. Haha! :)

Min kamera är fortfarande borta, har dock inte letat dessmer men.. Lite smått irriterande är det nog allt.

Och jag saknar Glenn! Det är verkligen en sån där dag idag. Man vill bara ha honom nära, ligga i hans famn och lukta på hans tröja. Typiskt nog så måste jag vara utan honom i några timmar än, vilket suger! :(Menmen. Nog om det. Är man kär  så är man, eller hur?

Nu ska jag faktiskt försöka mig på att njuta lite grann här, börjar sju i morgon bitti så den här kvällen blir inte långvarig.

*Vink*

En usel bloggare, Yep - That's meee.

Rubriken får tala för sig själv.

Men, för att ta upp någonting roligare. I morgon är det sista dagen jag arbetar här i byn och sen är jag ledig i hela FEM dagar innan jag börjar arbeta med springvicket igen. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter lite sammanhängande ledighet! Åh gud alltså.

Idag tänker jag inte göra ett sk*t, rent ut sagt. Tänker bara mysa, dricka massor med te, äta god mat, busa med mina små troll till hundar. Ja, idag är det en riktig mysdag! :) Men först - en siesta på soffan!

Btw, så är vårt fina sovrum färdigt. Enda knixet är att jag slarvat bort kameran.. *suck*. Den ligger säkert på något självklart ställe, men jag vet som inte riktigt vars... ?

Nåväl, som ni märker så vill jag inte spendera mer tid här framför dumburken. Nu blir det soffan! :)

Kram!

Renovering på G!

Äntligen har vi tagit tag i det där fruktade sovrummet. Gud vad härligt!Golvet har jag målat vitt, halvblankt. Har målat hela fyra lager men ännu lyser träet igenom på vissa ställen.. Det kanske inte gör något, egentligen?

Igår tapeserade vi en av väggarna, nu har vi dom tre andra som ska göras klart idag. Fönstret har målats vitt, En ny säng har jag också beställt med två sängbord, kommer någon gång under nästa vecka.. Vilken lycka!

Har köpt tyger, tråd och småsaker idag. Tänker nämligen sy lite nya gardiner och kuddar till både sovrummet och gästrummet. Som ni hör så är det fullt upp här alltså.

Dessutom, ska en rottingstol sprayas vit, hundgården ska målas, bodan ska målas, måste plantera om lite blommor i nya krukor jag införskaffat mig, vi måste dra värme till höns/hundhus, fixa utebelysning innan höstens mörker kommer.. Osv. Osv. Osv..

Nä. Jag börjar med att laga till en middag a lá GI-style. Har gått ner -5kg nu. Det tar sig! Sen ska jag slänga i mig en kopp kaffe och sen är det bara att börja i någon ände.. wish me good luck! :)

/Sandra.

Drömmar.

Ibland önskar jag,
att du kunde stötta mina drömmar som om de vore dina egna.

Att jag, någon gång - får gör som jag vill, utan att få höra "viktigare prioriteringar",
från din sida.

Att du tror på mig, och uppmuntrar det jag vill.

Att du är rädd om min lycka och glädje, de gånger jag verkligen känner mig kreativ.

Istället för att hela tiden, ständigt och jämt - dividera och disskutera.

Jag har ytterst få drömmar, ibland har jag inga.

-Dom få jag har är stora, ljusa och realistiska.

-Och kostar inte så mycket.

RSS 2.0