Vad gör man när det är mulet och grått ute?

Hej Allesammans!

Denna dag har spenderats på ranten. Har varit in till "storstan" och gjort bort min Timepool-utbildning så att jag kan börja springvicka igen. Känns otroligt skönt att få komma ut och göra någonting på dagarna, och sen blir det ju inte sämre av att jag även ska få jobba i byaffärn där jag tror att jag kommer trivas otroligt bra!

Just nu vågar jag knappt säga vad jag gör.. Har slagit upp ostbågar i en fin mormorsskål, så här sitter jag och äter ostbågar till lunch... *skäms*. Nå väl, så farligt är det väl ändå inte... Ska ju faktiskt laga mat här alldeles strax.

Ute är det mulet, grått och trist. Fast ska jag vara riktigt ärlig?
-Det är ganska mysigt ändå.

Nu har man inte alls dåligt samvete när man är inne och fixar o donar. Annat är det när solen skiner och inredningslusten spirar för fullt. Man står i valet och kvalet - Ska jag vara inne och pyssla, eller ute i solskenet? Ja jisses, vilka bekymmer man kan ha, va ?

Jag avrundar här med lite bilder som jag haft uppe på min förra blogg, så se och njut.

/Sandra


Äntligen har jag glädjen att få säga..

♦...Välkommen till min nya blogg!


Efter många om och men, så har jag äntligen startat upp denna
blogg inspirerad av min största passion - inredning!

Jag har mer och mer fått upp ögonen för den så kallade "shabby chic"-stilen som verkar vara ett hett samtalsämne just nu. Det här är en stil jag fullkomligt älskat i många år, men det har som aldrig riktigt.. passat in?

Nu har vi äntligen flyttat till ett nytt hus, som ruvar på många nya möjligheter. Vi har en fantastisk grund att stå på. Rymliga rum, vackra golv och massor av små, fina detaljer som man säkerligen kan framhäva med lite färg och form. Jag hoppas verkligen att ni där ute finner det intressant och glädjande att kika in i vår vardag emellanåt, bara för att se hur vi har det här på landet...
/ Sandra ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0